Херсон °C

«Степові орли» завітали до прикордонників

Новости » Общество
0

В рамках національно-патріотичного виховання молоді прикордонники Херсонського загону провели День відкритих дверей на відділі прикордонної служби «Скадовськ». Цього разу ознайомитись з повсякденним життям прикордонників прийшли більше півсотні дітей, учасники військово-патріотичних спортивних зборів «Степові орли», які зараз проходять на базі "Обласного авіаційно-технічного спортивного клубу" в Скадовську.

Військовослужбовці відділу ознайомили дітей з основними завданнями, які покладені на прикордонників, показали озброєння та техніку, яку використовують під час несення служби, продемонстрували роботу службової собаки по затриманню порушника та зімітували дії по відбиттю нападу на прикордонний наряд.

Також діти змогли власноруч потренуватись у розборці та зборці автомата Калашнікова, пістолетів Макарова та ТТ. Наприкінці зустрічі юним гостям показали роботу Поста технічного спостереження та прожекторної станції Б-200.

«Степові орли» завітали до прикордонників

 

«Степові орли» завітали до прикордонників

Патріотичне виховання молоді для прикордонників завжди було пріоритетною справою, адже ми готуємо майбутніх захисників Батьківщини.

Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби Іван Шевцов

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: