Херсон °C

Невідоме підприємство повільно вбиває херсонців

Новости » Общество
0

Нещодавно в редакцію звернулись мешканці Херсона Корабельного району, з приводу забруднення повітря незрозумілого підприємства, що знаходиться за адресою вул. Чайковського, 236. Внаслідок роботи сумнівного підприємства люди помітили значні викиди сірого пилу у повітрі, що загрожує життю людей, які проживають у цьому районі. Майже всі мешканці району помітили значне погіршення у стані здоров’я: першіння у горлі, різь в очах, почервоніння шкіри. 

 

 

 

 

Херсонці оббивали поріг Державної екологічної інспекції у Херсонській області, за словами людей, чиновники відмовилися навіть прийняти скаргу. Херсонці намагалися потрапити до підприємства, що забруднює повітря, але воно знаходиться під охороною і, відповідно, на запитання жителів ніхто не відповідає.

А люди продовжують жити і надалі не можуть відчинити вікна у своїх оселях. Діти знаходяться на літних канікулах, вони не можуть гуляти на подвір’ї, дихати свіжим повітрям. Жителі Чайковської кажуть, що вже є наслідки роботи цього підприємства. Майже в усіх погіршилось самопочуття.

Мешканці Корабельного району просять негайно перевірити діяльність невідомого підприємства й прийняти міри щодо припинення його діяльності.

 

Невідоме підприємство повільно вбиває херсонців

Невідоме підприємство повільно вбиває херсонців

Невідоме підприємство повільно вбиває херсонців

 


 

 

 



0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: