Херсон °C

Операція «Курорт» принесе бюджету сільської ради додаткові надходження

Новости » Общество
0

Операція «Курорт» принесе бюджету сільської ради додаткові надходженняДнями, у рамках операції «Курорт», начальник Новокаховського управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Галина Серебрянська та провідні спеціалісти фіскальної служби району провели виїзну робочу зустріч із головою Хорлівської сільської ради Олегом Лебедем з питань адміністрування місцевих податків та зборів, зокрема туристичного збору; податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; плати за землю та податку на доходи з фізичних осіб.

Податківці детально опрацювали інформацію про суб’єктів господарювання, які надають послуги з розміщення відпочиваючих у с. Хорли. На території сільської ради знаходяться 27 платників, які надають послуги з розміщення відпочиваючих. Наразі діяльність здійснюють – 22 оздоровчих заклади, їх обслуговують – 12 юридичних та 10 фізичних осіб-підприємців. Окрему увагу було зосереджено на певну кількість міні-пансіонатів фізичних осіб, які надають послуги з тимчасового проживання відпочиваючих у приватному секторі.

Під час принципової розмови учасники зустрічі обговорили шляхи координації роботи по залученню до сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки 19 платників, плати за землю – 10 платників; туристичного збору – 15 платників та податку на доходи з фізичних осіб – 7 платників, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Хорлівської сільської ради.

За результатами проведеної роботи до бюджету сільської ради очікуються додаткові надходження у сумі понад 227 тис. грн. від сплати туристичного збору; податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки; податку на доходи з фізичних осіб.

Наприкінці заходу посадовців об’єднала думка, що фіскальна служба та органи місцевого самоврядування мають працювати як єдина команда, з єдиними цілями та завданнями, і однією відповідальністю за наповнення місцевих скарбниць.

За інформацією Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: