Херсон °C

Місцеві громади Генічеського району отримали 122 мільйони гривень податків та зборів

Новости » Общество
0

Місцеві громади Генічеського району отримали 122 мільйони гривень податків та зборівЗа січень - липень 2019 року платники податків Генічеського району сплатили до місцевих бюджетів понад 122 млн. грн. податків та зборів. Це майже на 11 млн. грн. перевищує відповідний період минулого року.

Більше половини надходжень 66,8 млн. грн. або 55 відс. забезпечує податок на доходи фізичних осіб. Другим за обсягами доходів місцевого бюджету залишається плата за землю. Генічеські власники землі та землекористувачі сплатили з початку року 27,3 млн. грн. плати за землю.

Наступним за фінансовою потужністю місцевих бюджетів району обліковується єдиний податок для суб'єктів малого підприємництва. До кошиків місцевих громад від суб’єктів господарювання надійшло 8,6 млн. грн. єдиного податку. Це на 1,7 млн. грн. більше минулорічних надходжень.

Відповідальна громадянська свідомість платників та громадян Генічеського району під час сплати податків, тільки офіційне працевлаштування, упорядкування земельних відносин та легалізація підприємницької діяльності стають надійною складовою соціально – економічного розвитку місцевих громад.

Головне управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: