Херсон °C

Херсонці перерахували до бюджету 169 млн. грн. військового збору

Новости » Общество
0

Херсонці перерахували до бюджету 169 млн. грн. військового зборуЯк повідомили у Головному управлінні ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за 7 місяців п. р. херсонці перерахували до бюджету 169 млн. грн. військового збору. Порівняно з минулорічним періодом надходження патріотичного платежу зросли на 15 відс., приріст у абсолютній сумі склав 21 млн. гривень. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Спеціалісти управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем фіскальної служби області відзначають стабільну динаміку надходжень податку на підтримку армії України від представників усіх сфер економіки нашого регіону. Загалом середньомісячні надходження військового збору по області становлять майже 24 млн. гривень.

Платники податків Херсонщини доволі відповідально ставляться до нарахування та сплати військового збору, спрямованого на захист державного суверенітету, гарантій стабільності та зміцнення економічної безпеки України.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: