Херсон °C

Підприємці збільшили на 45 мільйонів гривень сплату єдиного податку

Новости » Общество
0

За сім місяців 2019 року фізичні особи - підприємці Херсонщини, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, на 44 млн. грн. збільшили сплату єдиного податку порівняно з минулорічним періодом. Власники малого бізнесу - платники I - II групи спрощеної системи оподаткування сплатили до місцевих бюджетів області 238 млн. грн. єдиного податку. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Найбільшу суму податку за ведення підприємницької діяльності перерахували представники бізнесу м. Херсона. Це - 123 млн.грн. або 51 відс. від загальних надходжень по області, які у повному розмірі зараховуються до місцевого бюджету. У динаміці до минулого року їх обсяги зросли майже на чверть або на 22 млн.грн. єдиного податку.

Фіскальна служба області у співпраці з керівниками територіальних громад Херсонщини активно працює над створенням належних умов для зростання прозорого та соціально відповідального бізнесу, який розвивається і чесно сплачує податки.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: