Херсон °C

Працівники поліції виявили 22 факти пов’язані з обігом деревини

Новости » Общество
0

З цією метою за вказівкою керівництва обласного главку поліції посилені заходи працівників підпорядкованих районних підрозділів з виявлення місць незаконної порубки дерев. Також поліція ретельно перевіряє наявність та справжність дозвільної документації на транспортні засоби, що здійснюють перевезення дров. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За період з 5 по 12 серпня працівники поліції Херсонщини виявили 22 факти, пов’язані з обігом деревини, з них 4 факти незаконної порубки лісових насаджень. Булиперевірені12 транспортних засобів, що перевозили ліс. За виявленими порушеннями тимчасово вилучені та доставлені до поліції 4 автомобілі та 4 автопричепи з дровами, 2 бензопили. Відкрито 7 кримінальних проваджень за ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу». Правопорушникам може загрожувати покарання від штрафу в сумі 17000 гривень, аж до позбавлення волі на строк до 3 років.

Поліція звертається до громадян, якщо ви володієте інформацією про місця незаконної порубки лісу або осіб, які займаються незаконним видобутком деревини, терміново телефонуйте за номером «102». Подбаємо разом про збереження лісів Херсонщини.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: