Херсон °C

Підприємства-боржники повернули в бюджет 55 мільйонів гривень

Общество, Экономика
0

Підприємства-боржники повернули в бюджет 55 мільйонів гривень Саме 54,9 млн. грн. надійшло від суб‘єктів господарювання Херсонської області до зведеного бюджету в результаті реалізації заходів із погашення податкового боргу за 7 місяців поточного року. Із загальної суми надходжень у рахунок погашення податкового боргу державний бюджет отримав 35,9 млн. грн., а бюджети місцевих громад поповнилися на 19 млн. гривень. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Альтернативними підходами в практичній роботі по поверненню боргів до бюджету фахівці управління погашення боргу Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі використовують не тільки реалізацію заставного майна та стягнення коштів із розрахункових рахунків боржників, а також розстрочення боргових зобов’язань.

Так, з початку року платникам податків нашої області оформлено 17 рішень про розстрочення податкового боргу та грошових зобов’язань на 11,8 млн. грн., з яких на теперішній час вже погашено 3,3 млн. грн. від загальної суми розстрочених сум.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: