Херсон °C

Оголошено конкурс на право оренди комунального майна громади

Новости » Общество
0

Оголошено конкурс на право оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області. Відповідне рішення було прийнято 9 серпня під час позачергової ХХVІІ сесії Херсонської обласної ради VІІ скликання. Про це йдеться на сайті Херсонської обласної ради.

Так, до переліку вільних приміщень комунальної власності територіальної громади Херсонщини, які пропонуються для передачі в оренду, входять приміщення, орендодавцями яких є:

1.Херсонська обласна клінічна лікарня:

·загальною площею 32,1 кв.м, за адресою: м.Херсон, просп.Ушакова, 36, з метою надання медичних послуг населенню терміном на 2 роки 11 місяців зі стартовою платою за базовий місяць – 2987,23 грн без урахування ПДВ та індексу інфляції, з орендною ставкою 20%;

·загальною площею 15,4 кв.м, за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 36, з метою надання медичних послуг населенню терміном на 2 роки 11 місяців зі стартовою платою за базовий місяць – 2029,08 грн без урахування ПДВ та індексу інфляції, з орендною ставкою 20%;

·загальною площею 29,9 кв.м, за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 36, з метою надання медичних послуг населенню терміном на 2 роки 11 місяців зі стартовою платою за базовий місяць – 3311,27 грн без урахування ПДВ та індексу інфляції, з орендною ставкою 20%;

·загальною площею 104,7 кв.м за адресою: м.Херсон, просп.Ушакова, 36, з метою надання медичних послуг населенню терміном на 2 роки 11 місяців зі стартовою платою за базовий місяць – 11731,33 грн без урахування ПДВ та індексу інфляції, з орендною ставкою 20 %.

2.Комунальний заклад Херсонської обласної ради «Херсонський обласний онкологічний диспансер»:

·загальною площею 2 кв.м, за адресою: м. Херсон, смт Антонівка, шосе В’ячеслава Чорновола, 26Б, за умови встановлення інформаційно-платіжного терміналу, зі стартовою платою за базовий місяць – 438,33 грн без урахування ПДВ та індексу інфляції, з орендною ставкою – 40%.

Відзначаємо, орендні ставки, визначені на підставі Методики розрахунку орендної плати за майно та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням XIV сесії Херсонської обласної ради VII скликання від 08 вересня 2017 року № 581 «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та пропорції її розподілу», орендодавцями якого є:

Умови конкурсу:

1.Заяви про участь у конкурсі приймаються протягом 10 робочих днів після оприлюднення повідомлення про оголошення конкурсу.

2.Для участі у конкурсі учасник подає до Херсонської обласної ради такі документи (в запечатаному конверті, завіреному на місці склеювання конверта печаткою або підписом заявника з позначкою «На конкурс»):

·заяву на участь у конкурсі та пропозицію щодо розміру орендної плати із зазначенням суми прописом та цифрами;

·установчі документи (для юридичних осіб) (копія);

·виписку (витяг) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (копія);

·документ, підтверджуючий взяття на облік як платника податків і зборів;

·довідку про відсутність відносно заявника порушеної справи про банкрутство;

·документ, що посвідчує права представника заявника (у разі необхідності);

·копію паспорта, документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (для фізичних осіб).

Основним критерієм визначення переможця конкурсу є максимальний розмір орендної плати при обов’язковому забезпеченні виконання інших умов конкурсу.

Переможець конкурсу відшкодовує замовнику звіту про незалежну оцінку приміщення витрати, пов’язані із виконанням вищевказаної оцінки до моменту укладення договору.

Документи на конкурс приймаються за адресою: 73003, м. Херсон, пл. Свободи, 1, каб. 424. Довідкова інформація надається за тел. (0552) 49-25-00.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: