Херсон °C

У Херсоні відбулась інфо-зустріч з представниками Національної молодіжної ради

Новости » Общество
0

16 серпня лідер Національної молодіжної ради Андрій Колобов та голова Комісії з питань членства Спілки Юліан Крицак провели інформаційну зустріч щодо створення Відокремленого підрозділу НМРУ в Херсонській області. Про це йдеться у повідомленні на сайті Управління молоді та спорту Херсонської міськради.

Тож, впродовж зустрічі відбулось знайомство із діяльністю Національної молодіжної ради України, розмова про стан молодіжної політики в Україні та можливості для молоді. Однією з таких можливостей є створення місцевими молодіжними громадськими організаціями або такими, до керівного складу яких входить не менше 70% молоді, Відокремленого підрозділу НМРУ

Якщо ваша організація працює та зареєстрована в Херсонській області, ви бажаєте стати частиної великої сім’ї найактивнішої молоді України, заповнюйте заяву про ініціювання створення ВП НМРУ у вашій області. Зразок листа щодо ініціювання створення Відокремленного підрозділу НМРУ доступний за посиланням: https://gourl.page.link/9QgP

Скан-копію листа потрібно надіслати на пошту НМРУ nycukr@gmail.com. Оригінал – на адресу вул. Шота Руставелі, 24, офіс 12, м.Київ, 01033.

Більше деталей можна дізнатися в Наталії Шевчук, Заступника Генерального секретаря НМРУ. Контактний номер телефону: +380990927962.

Захід відбувся в рамках спільного проекту з Deutscher Bundesjugendring (Національною молодіжною радою Німеччини) та за фінансової підтримки Auswärtiges Amt (Міністерства закордонних справ Німеччини).

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: