Херсон °C

Чемпіон світу з вільної боротьби завітав до ХДУ

Новости » Общество
0

Чемпіон світу з вільної боротьби серед юніорів Ерік Арушанян разом зі своїм тренером Віктором Кубішиним завітали до Херсонського державного університету. Ректор ХДУ Олександр Співаковський провів екскурсію до нового басейну закладу, а також запросив на офіційне відкриття об’єкту 2 вересня.

«Сьогодні до рідного ХДУ завітав чемпіон світу з вільної боротьби серед юніорів Ерік Арушанян разом зі своїм тренером Віктором Кубішиним.

Мене дуже тішить, що Ерік не збирається зупинятися на досягнутому, його наступна мета – перемога на Олімпійських іграх, це зможе прославити Херсон і рідний виш.
За всю історію незалежної України всього п’ять українських спортсменів стали чемпіонами світу серед юніорів з чоловічої вільної боротьби і 4 з них – херсонці! Тож нам є чим пишатися!

Чемпіон світу з вільної боротьби завітав до ХДУ

Чемпіон світу з вільної боротьби завітав до ХДУ

Чемпіон світу з вільної боротьби завітав до ХДУ

Також під час зустрічі оглянули басейн. Для нас дуже важливо, аби якість освітніх послуг, які надає Херсонський державний університет відповідала тому, що справді необхідно сучасним студентам! Ми цінні тим, що можемо додати молоді необхідну вартість. І дуже добре, що студенти-спортсмени продовжують навчання. Адже теоретичні знання необхідні їм так само, як і практичні. Я особисто запросив Еріка на відкриття басейну, яке відбудеться вже 2 вересня. На цій події буде присутній Денис Силантьєв - плавець, заслужений майстер спорту України, призер Олімпійських ігор, чемпіон світу та Європи з плавання.
Їм ’я університету дійсно створюють студенти! Попереду ще більше перемог!»
, - написав Співаковський у Фейсбук.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: