Херсон °C

Треба працювати так, щоб не було соромно, - Владислав Мангер

Новости » Общество
0

Обговорити питання, що стосуються громади Херсонщини та подальшого розвитку області, на запрошення голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера зібралися сьогодні голови районних рад, об´єднаних територіальних громад та міські голови. Загалом у робочій зустрічі взяли участь більше 30 запрошених керівників, у тому числі і департаментів ХОДА. Про це повідомляє пресслужба облради.

«Планую, аби сьогодні ми відпрацювали низку термінових для вирішення питань, що стосуються життя нашої громади. Наразі повним ходом йдуть зміни у державі, керівників на всіх рівнях, є плани з реформування адміністративних територій. Виникає багато суперечок на тлі нововведень та реформ, проте на фоні всіх дискусій перше, про що ми маємо думати, це – люди. Ми зобов’язані робити максимально комфортні умови для життя людей, а програми, які ми приймаємо на сесіях та фінансуємо, мають працювати як годинник. Треба працювати так, щоб нам всім не було соромно за нашу роботу», – розпочав засідання голова депкорпусу Владислав Мангер.

За порядком денним було розглянуто наступні питання: про виконання обласної програми боротьби з онкологічними захворюваннями на 2019 – 2023 роки, затвердженої рішенням ХХІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 08 лютого 2019 року № 1156; приклади успішного співробітництва між центральною районною лікарнею та комунальним закладом Херсонської обласної ради «Херсонський обласний онкологічний диспансер»; проблемні питання госпітальних округів тощо.

За півтори години запрошені та головуючий розглянули все заплановане, виробили загальну стратегію спільної роботи та заслухали доповідь головного лікаря комунального закладу Херсонської обласної ради «Херсонський обласний онкологічний диспансер» Ірини Сокур щодо стану показників онкозахворюваності на Херсонщині.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: