Херсон °C

Проблеми біженців пов’язані з бюрократичними перешкодами

Новости » Общество
0

На базі Херсонської державної морської академії 19 серпня 2019 року агентство ООН у справах біженців в рамках Всесвітнього дня гуманітарної допомоги презентувало звіт про результати оцінки потреб біженців, шукачів притулку і внутрішньо переміщених осіб в Україні (УВКБ ООН).

Основні проблеми біженців в Україні пов’язані з певними бюрократичними перешкодами, які виникають під час працевлаштування, пошуку житла та місця для навчання. Оцінка потреб цільових груп проводиться кожні два роки спільно з партнерськими організаціями по всій країні, результати дослідження враховуються для розробки програм діяльності УВКБ ООН в Україні.

В рамках зустрічі було презентовано відеозвіт соціально-інформаційного проекту «Герої наших сердець», в якому брав участь курсант академії луганчанин Владислав Терлецький. «У 2018-2019 навчальному році у Херсонській державній морській академії здобували освіту 178 курсантів із тимчасово окупованих територій, — зазначила керівник освітнього центру «Крим – Україна» при ХДМА Марченко Ірина Віталіївна. — Мешканців Донецької та Луганської областей і Автономної Республіки Крим забезпечували місцем у гуртожитку і надавали їм всебічну підтримку».

Джерело: UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: