Херсон °C

Повернувся до дому 7-річнй хлопчик, який зник у Білозерському районі

Общество, Криминал
0

На Херсонщині поліцейські за дев’ять годин розшукали 7-річного хлопчика, який боявся повертатися додому після сварки з мамою. Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Вчора о 08:00 год. у Білозерське відділення поліції звернулася 36-річна жінка. Вона повідомила, що вчора приблизно о 18:30 її 7-річний син пішов з дому і більше не повернувся. Жінка пояснила, що перед цим посварила сина. Правоохоронці одразу ж встановили, що ця родина перебуває на обліку як та, що знаходиться у складних життєвих обставинах. У жінки 6дітей, на чотирьох з яких вона позбавлена батьківських прав.
Керував пошуковою операцією заступник начальника поліції Херсонської області Олексій Манжиєвський, який задіяв на розшук дитини максимальну кількість особового складу Херсонського, Корабельного, Дніпровського, Білозерського відділень поліції та військових Національної гвардії. Також долучилася сотня небайдужих місцевих жителів і мисливців. Всі докладали максимум зусиль для розшуку маленького хлопчика. Орієнтування з його фото розмістили у ЗМІ, користувачі соцмереж переживали за життя малого та якнайшвидше поширювали інформацію.
Кілька пошукових груп оглядали всі покинуті будівлі населеного пункту, дитячі майданчики, підвали, зарості, особливо ретельно перевіряли посадки біля траси, кілька груп оглядали поля. Для більш ефективних пошуків дитини використовувався квадрокоптер. Поліцейські опитували працівників магазинів, кафе, водіїв рейсових автобусів, реагували на всі повідомлення від громадян, які бачили схожого за описом хлопчика.
- За дев’ять годин активних пошуків поліцейські знайшли налякану дитину о 17:00 в селі Понятівка. Малий сидів на узбіччі, був втомлений і виснажений. Хлопчик пішки пройшов від місця проживання до цього села 15 кілометрів. На щастя, зараз з ним усе добре. Через пережитий стрес наразі з дитиною працюють психологи. Вирішується питання щодо притягнення мами хлопчика до адміністративної відповідальності, - повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного главку поліції Микола Цап.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: