Херсон °C

Херсонським бізнесменам повернули 760 мільйон гривень ПДВ

Новости » Общество
0

За 7 місяців 2019 року платникам Херсонщини відшкодовано з державного бюджету 759, 7 млн. грн. податку на додану вартість. Це на 287 млн. грн. більше, ніж торік. Упереджено або відмовлено у бюджетному відшкодуванні 18 суб’єктам господарювання на суму 17 млн. гривень. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Завдяки дієвому функціонуванню Електронного реєстру автоматичного відшкодування ПДВ платникам області повертається 93 відс. заявленої суми бюджетних коштів кожного місяця. Як правило, всі суми ПДВ платники отримують у законодавчо встановленй термін - протягом 30 днів.

За інформацією спеціалістів управління податків і зборів юридичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, станом на 01.07.2018 на Херсонщині сплату податку на додану вартість забезпечують 2713 платників, з них 2342 підприємців - юридичних осіб.

Загалом впровадження сервісних податкових новацій робить процес нарахування, сплати ПДВ та повернення бюджетних коштів бізнесу максимально прозорим та своєчасним. Сьогодні Державна фіскальна служба реально захищає інтереси легального бізнесу, упереджуючи формування «схемного» кредиту, і таким чином створює рівні конкурентні умови для підприємницької діяльності.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: