Херсон °C

Поліцейські продовжують перевіряти вантажівки з піском

Общество, Криминал
0

Поліція Херсонщини продовжує вживати заходи по боротьбі зі знищувачами та розкрадачами природних ресурсів, зокрема, з незаконним видобуванням піску на території області. Вчора, 20 серпня, працівники поліції виявили та перевірили 2 автомобілі, які перевозили пісок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У Великоолександрівському районі працівники поліції виявили чоловіка, який з кар’єру незаконно видобував пісок та завантажував його в автомобіль ЗІЛ.Чоловік пояснив, що пісок йому потрібен для будівництва. Як повідомив начальник Великоолександрівського відділення поліції Віталій Самцов, поліцією зібрані матеріали та направлені в Державну екологічну інспекцію для складання протоколу про адміністративне правопорушення за ст.47 «Порушення права державної власності на надра» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У Дніпровському районі міста Херсона поліцейські виявили автомобіль Камаз, завантажений 12 тоннами піску. 42-річний водій надав поліцейським для перевірки підтверджуючі документи про законну купівлю піску. Складу правопорушення не виявлено.

«Шановні громадяни! Якщо вам відомі факти незаконного видобутку піску, прохання повідомити в поліцію за номером «102». Анонімність гарантована!», - попереджає поліція Херсонщини.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: