Херсон °C

Рейтинг шкіл Херсонської області за підсумками ЗНО

Новости » Общество
0

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Херсонської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2019 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2019 році.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням. Рейтинг минулого року дивіться за посиланням.

Згідно даним, першу сходинку рейтингу зайняв - Каховський НВК «Гімназія-спеціалізована школа І ст. з поглибленим вивченням іноземних мов» Каховської міськради Херсонської обл., потім НВК "Гімназія - спеціалізована школа І ст. з поглибленим вивченням іноземних мов" Генічеської райради Херсонської обл., третє місце - Опорний заклад - СНВК "Академічна гімназія" Скадовської райради Херсонської обл. Скадовського освітнього округу. Весь рейтинг можна переглянути за посиланням.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: