Херсон °C

Поліція встановила чоловіка, який під час самозахисту поранив молодика

Новости » Общество
0

Вночі у Каховський відділ поліції надійшло повідомлення з лікарні, що у приймальне відділення доставлений 19-річний місцевий житель. У нього діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Після проведення операції стан здоров’я пораненого стабільний, загрози життю немає. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції попередньо встановили, що вночі біля магазину відпочивали дві компанії: потерпілий зі своїми двома друзями та дві подружні пари. Молодики кілька разів просили у пар цигарки, але потім їм відмовили і між сторонами виник словесний конфлікт. Приблизно о 02:30 год. подружні пари розійшлися, а молодики пішли слідом за однією з них. Через 300 метрів хлопці наздогнали чоловіка з дружиною, щоб продовжити з’ясовувати стосунки. Словесний конфлікт переріс у штовханину, молодики схопили за шию маленького собаку пари, який був на руках господаря. Чоловік дістав ніж з барсетки і перерізав поводок, щоб тварина втекла. Захищаюсь від ударів, чоловік наніс удар ножем в живіт 19-річному молодику. Після чого вони з дружиною пішли, а друзі пораненого доставили його в лікарню.

Вранці працівники поліції переглянули відео з камер відеоспостереження і встановили особу підозрюваного, яким виявився теж місцевий житель. Чоловік не заперечував свою причетність до злочину. Але пояснив, що діяв у межах самооборони, захищаючи себе та дружину від агресивних молодиків.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.124 Кримінального кодексу України «Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця». Після проведення необхідних експертиз та слідчих дій буде надана правова кваліфікація і діям потерпілого.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: