Херсон °C

На березі Чорного моря відбудеться школа лідера ХДУ

Новости » Общество
0

Лідери! Ось хто, дійсно, необхідний Херсонщині! Херсонський державний університет поділяє цю думку та вже вдруге організовує для своїх студентів «ШКОЛУ СУЧАСНОГО МОЛОДІЖНОГО ЛІДЕРА». Так, 6, 7 та 8 вересня у СОТ «Буревісник» ХДУ на молодь чекає грандіозний захід, під час якого кожний здобуде знання, необхідні для реалізації свого лідерського потенціалу. Про це повідомляє прес-центр ХДУ.

Учасниками проекту стануть студенти нашого навчального закладу, лідери студентського самоврядування, а також ті, хто нещодавно приєднався до дружньої родини Херсонського державного університету ─ першокурсники. Всі вони протягом трьох днів будуть вчитися працювати у команді і, звісно, весело та корисно проводити час на березі Чорного моря.

Позитивний досвід минулого року надихнув засновників та організаторів заходу не дещо, дійсно, цікаве та особливе. Як зазначає директор СОТ «Буревісник» та один з організаторів «Школи лідера» Андрій Самарін, у рамках заходу буде організована спортивно-фестивальна програма, телевізійний конкурс від команди StudTV, Coach-тренінг «Teamspirit: лідер у команді, команда лідерів» (зустріч з керівним складом університету та громадськими лідерами України) та «туристичний квест», присвячений екологічним проблемам в Україні та багато іншого.

«Головне завдання «Школи сучасного молодіжного лідера» організувати єдину команду лідерів під назвою Херсонський державний університет! Ми створимо таку атмосферу, де кожний відчує себе лідером. Ми покажемо, що від кожного учасника залежить загальний успіх всієї команди», – запевняє Андрій Миколайович.

ШКОЛУ СУЧАСНОГО МОЛОДІЖНОГО ЛІДЕРА проходить за підтримки Олександра Співаковського. обраного ректора ХДУ.

Крім того, на заході відбудеться одна з найважливіших подій у житті кожного першокурсника ─ посвята у студенти Херсонського державного університету!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: