Херсон °C

На Херсонщині поліція перевіряє законність перевезення деревини

Новости » Общество
0

На Херсонщині поліція перевіряє законність перевезення деревиниНа Херсонщині поліція продовжує протидіяти незаконній вирубці та перевезенню деревини. За минулу добу працівники поліції перевірили 2 таких факти.
Під час нагляду за безпекою дорожнього руху на автодорозі «Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч» екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль «ГАЗ», в кузові якого перевозився кругляк деревини сосни. В ході перевірки поліцейські впевнились, що у водія в наявності усі необхідні документи, а лісоматеріали відмічені бірками зі штрих-кодами. Після проведення перевірки водій поїхав далі до місця призначення.
Також на території Олешківського району для перевірки законності перевезення деревини працівники групи реагування районного відділення поліції зупинили вантажний автомобіль «ЗІЛ», у якому перевозили понад 6 кубометрів сосни. Водій пред’явив працівникам поліції всі необхідні документи, які підтверджують законність придбання та перевезення вантажу.
Поліція Херсонщини продовжує заходи з протидії незаконного видобутку лісосировини та просить повідомляти про факти незаконної вирубки лісу, його транспортування чи продажу за номером «102». Анонімність гарантується!

За інформацією поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: