Херсон °C

На Херсонщині поліцейські зупинили автомобіль, в якому перевозили психотропні речовини на300 тисяч гривень

Новости » Общество
0

На Херсонщині поліцейські зупинили автомобіль, в якому перевозили психотропні речовини на300 тисяч гривеньВ місті Генічеськ приблизно о 04:20 працівники сектору реагування районного відділу поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2109» за порушення Правил дорожнього руху. Водій та пасажири поводилися підозріло і на запитання, чи немає в салоні заборонених речовин, занервували. Було прийнято рішення провести огляд транспортного засобу.

Як повідомив начальник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, у 19-річного пасажира, жителя Києва, виявлено пістолет для стрільби гумовими кулями з набоями; у другого пасажира, 31-річного киянина, поліцейські вилучили згорток з наркотичною речовиною блідо-рожевого кольору. Під час огляду багажнику автомобіля виявлено пилосос, в мішку якого знаходилися 3 згортки з порошкоподібною речовиною, попередньо амфетаміном, загальною вагою приблизно 300 грамів. Сума вилучених особливо небезпечних психотропних речовин складає понад 300 тисяч гривень.
За кермом автівки перебував 29-річний житель міста Мелітополь. Зі слів водія та пасажирів, у Генічеську вони перебувають на заробітках. Наразі працівники поліції перевіряють трійцю на причетність до можливого збуту наркотиків у курортному місті, встановлюють канал постачання їм наркотичної речовини та відпрацьовують зв’язки чоловіків.
Наркотики та зброю вилучено і направлено на експертизу. Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: