Херсон °C

6 вересня відбудеться громадське обговорення в Хрестівської ОТГ

Новости » Общество
0

6 вересня о 10:00 в селі Долинське Хрестівської ОТГ (Чаплинський район), у приміщенні актової зали Долинського будинку культури (вул. Миру 11-А) відбудеться громадське обговорення на тему «Використання земельних ресурсів громади».

Зазначимо, що у результаті десятимісячної роботи представників модельної Хрестівської ОТГ та експертів Програми була розроблена комплексна документація із землеустрою щодо управління земельними ресурсами у даних партнерських ОТГ. Буде вперше презентовано розроблену картосхему перспективного використання земель та організації території.

Результати спільної роботи у вигляді карто-схем та заходів щодо перспективного використання території розміщені за посиланням:https://hrestivska-gromada.gov.ua/news/1564663066/, а також, короткий перелік запланованих заходів щодо раціонального використання території Хрестівської ОТГ, які дадуть можливість покращити добробут населення громади.

Запрошуємо представники ЗМІ та всіх бажаючі долучитись до роботи громадських обговорень.

З будь яких питань та пропозицій стосовно трансфера, місця проведення та інше звертатися за телефоном: 067-548-50-55 Олег.

За інформацією ХОДА

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: