Херсон °C

На Херсонщині водні поліцейські виявили двох браконьєрів

Новости » Общество
0

Працівники відділення поліції в порту «Херсон» разом із колегами з Дніпропетровської області в ході відпрацювання акваторії Голопристанського району поблизу с. Стара Збур’ївка затримали двох чоловіків, віком 34 та 35 років, які здійснювали незаконний вилов риби.

Як розповів начальник водної поліції Херсонщини Максим Жарков, сьогодні вранці в ході відпрацювання поліцейські помітили човен, який підійшов до берега. Під час перевірки з’ясувалося, що чоловіки здійснювали незаконний вилов риби. У правопорушників були вилучені 10 сіток загальною довжиною 500 метрів, в яких знаходились понад 200 карасів сріблястих та кілька одиниць інших видів риб. Завдана природньому середовищу шкода оцінюється майже в 10000 гривень.
Правопорушники були доставлені в Голопристанське відділення поліції. Незаконні знаряддя лову та човен з електродвигуном вилучені. Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом». Санкція статті передбачає покарання в вигляді штрафу в сумі від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: