Херсон °C

Поліцейські розшукали 17-річну матір з 4-місячним сином

Новости » Общество
0

Поліцейські розшукали 17-річну матір з 4-місячним сином17-річна херсонка разом з 4-місячним сином пішла з центру матері і дитини ще 23 серпня, нікого не попередивши про своє місцеперебування. Про її зникнення в поліцію повідомили лише 31 серпня і відтоді розпочалися активні пошуки неповнолітньої матері з немовлям. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Ювенальні поліцейські встановили, що дівчина є сиротою, але в Чаплинському районі мешкає її бабуся. Тож туди навідалися поліцейські, але дівчина у бабусі не з’являлася. На телефонні дзвінки вона не відповідала, працівники поліції перевірили всіх її друзів, але ніхто нічого не знав. Інформацію про розшук неповнолітньої і немовля передали у всі відділи та відділення поліції області, опитували водії рейсових автобусів, продавців магазинів, особливо з продажу дитячих товарів.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, вчора надійшла інформація, що в одному з сіл Бериславського району мешканці помітили незнайому дівчину з дитиною. Під час перевірки з’ясувалося, що дівчина і є розшукуваною. З нею та її сином було все добре, весь цей час вони проживали в будинку знайомої. Молода матір розповіла, що захотіла навідати подругу і залишилася у неї на кілька днів.

Наразі працівники відповідних служб будуть вирішувати подальшу долю неповнолітньої та її сина. Також буде розглядатися питання, чи в змозі дівчина на теперішній час виховувати дитину.

Всього ж з початку року ювенальні поліцейські розшукали і повернули додому 487 дітей, з яких 200 чоловік - губилися в Херсоні.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: