Херсон °C

Делегація Профспілки Адміністрації Миколаївського морпорту привітала учнів школи №43 зі святом

Новости » Общество
0

Сьогодні делегація від Об’єднаної Профспілки працівників Адміністрації Миколаївського Морського Порту відвідала загальноосвітню школу І- ІІІ ступенів №43 імені К.Ф. Ольшанського Миколаївської міської ради. Передає «Без границ».

На святковій лінійці приуроченій Дню знань заступник голови ОПП АММП Олександр Миколайович Бондаренко привітав учнів, вчителів та батьків школи з новим навчальним роком.

Делегація Профспілки Адміністрації Миколаївського морпорту привітала учнів школи №43 зі святом 

Делегація Профспілки Адміністрації Миколаївського морпорту привітала учнів школи №43 зі святом

 Олександр Миколайович від імені профспілки працівників Адміністрації Миколаївського Морського Порту побажав всім присутнім здоров’я, нових наукових та творчих злетів.

Завітала делегацію на святковий захід не з пустими руками, а з подарунком, котрий обов’язково в своєму творчому житті використають учні школи – музичне приладдя, серйозну акустичну систему, мікшерний пульт та комплект комутацій.

- Так історично склалося, що на честь героя Ольшанського названо вашу школу, а у нас є музей імені Ольшанського, котрий є нашою гордістю, невід’ємною частиною нашого підприємства, гордістю всього міста. Портовики пам’ятають і шанують героїчний подвиг моряків-десантників на чолі з Костянтином Федоровичем Ольшанським, які загинули в порту під час визволення міста Миколаїв від німецько-фашистських загарбників. Нашому колективу приємно, що ім’я героя пов’язує нас сьогодні і з вами, сучасним поколінням. Школярі вашої школи часто нас відвідують, дарують святкові концерти. Тому, аби ваші виступи були ще кращими, долучаємося до технічного забезпечення. Бажаємо творчого натхнення, реалізації нових цікавих ідей, великих досягнень та успіхів у навчанні! - акцентував Олександр Бондаренко.

Привітання делегації було гучно підтримано оплесками та позитивними емоціями школярів…

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: