Херсон °C

Поліцейські затримали херсонця напідпитку

Новости » Общество
0

Поліцейський залишається поліцейським незалежно від того на вихідному він чи на службі, служить у патрульній поліції чи іншому підрозділі, чоловік це чи жінка. Наша ціль одна – безпека громадян.

Так, 7 вересня близько 18-ї години співробітниця Головного управління Національної поліції в Херсонській області в поза робочий час помітила автомобіль ВАЗ-2106, за кермом якого перебував чоловік напідпитку, а поруч пасажир у такому ж стані. Вона негайно повідомила на лінію «102» про виявлене й на власному автомобілі супроводжувала нетверезого водія. Той зупинився в одному з дворів на вулиці Миру. Туди й прибув екіпаж патрульних. Про це повідомляє патрульна поліція Херсонської області.

У громадянина інспектори дійсно помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Прилад показав результат 2,11 проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму. На 46-річного херсонця охоронці порядку склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Як бачите, 24/7 для нас не просто цифри…

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: