Херсон °C

Роботодавці сплатили 2,7 мільярда гривень ЄСВ

Новости » Общество
0

За 8 місяців 2019 року працедавці Херсонської області перерахували до державних цільових фондів 2663 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

У порівнянні з січнем - серпнем 2019 року платники області збільшили суму надходжень на 436 млн. гривень.

Найбільше ЄСВ сплатили платники податків Херсонського управління, це - 1743 млн. грн. або 67 відс. від загальної суми платежів. Роботодавці Новокаховського управління внесли 465млн. грн. ЄСВ, Генічеського та Бериславського управлінь - 215 млн. грн. та 164 млн. грн. відповідно, Великолепетиського управління - 76 млн. грн. єдиного внеску.

Роботодавці Херсонщини активно сприяють процесу легалізації трудової зайнятості та забезпеченню пенсійних та інших соціальних виплат громадянам нашої області. Варто зазначити, що своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує кожному мешканцеві Херсона і області соціальну допомогу у разі безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та лікарнянівиплати.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: