Херсон °C

Обласна рада привітала підприємців

Новости » Общество
0

Обласна рада привітала підприємцівЗ нагоди Дня підприємця у великій залі Херсонської обласної ради 6 вересня вітали підприємців, керівників виробництв, фермерів. Про це повідомляє пресслужба облради.

Від імені депутатського корпусу Херсонської обласної ради присутніх привітала заступник голови

Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова. Вона подякувала підприємцям за те, що завдяки їх зусиллями і ініціативі область розвивається, створюються нові робочі місця, збільшується дохідна частина бюджетів усіх рівнів. А це означає, що є можливість підтримувати культуру, спорт, допомагати тим, хто цього найбільше потребує, втілювати у життя соціально-економічні проекти, спрямовані на задоволення потреб громадян області.

– Упевнена, усім вам відомо, що в нашій області, в обласному онкологічному диспансері незабаром запрацює лінійний прискорювач. Тисячі людей, які сьогодні потребують високоточного опромінення пухлини, матимуть змогу лікуватися, не виїжджаючи з Херсона. А це дуже важливо як в моральному, так і в матеріальному плані. Придбання високовартісного обладнання фінансувалося із різних джерел, але це були кошти платників податків, тобто і ваші, шановні підприємці, кошти – відрахування у вигляді податків і платежів. Крім того, більшість із вас займається благодійною діяльністю і допомагає нашим закладам, громадським організаціям і просто громадянам. Велике дякую вам за все це від усієї громади Херсонщини, – звернулася до підприємців Оксана Рукавішнікова.

За багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок і високі досягнення у професійній діяльності та з нагоди Дня підприємництва Почесною грамотою обласної ради були нагороджені:

– Воловий Ігор Віталійович, директор ТОВ «ЕЛІТ ВЕБ»;

– Гузенко Сергій Григорович, директор ТОВ «ВЕЗОМ»;

– Задерей Олександр Сергійович, директор ТОВ «ФОРЕЛЛІС».

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: