Херсон °C

Гончарівка в тренді

Новости » Общество
0

14 вересня херсонці відзначили 241-й День народження свого міста.

Усі, хто святкував разом із Херсонською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Олеся Гончара, отримали максимум яскравих вражень, нових творчих ідей та приємних подарунків.

Локація Гончарівки знаходилась на вулиці Суворова. Величезне захоплення викликала стилізована фотозона: і дорослі, і малеча залюбки робили родинні фотосесії з «Україночкою». Ще більше було охочих зробити власноруч об’ємну картину з херсонським краєвидом у техніці папертоль. Тож майстер-клас з цієї техніки тривав безперервно!

Сучасні моделі вишиванок та аксесуарів, а також вишиті картини від Оксани Пустовойт не залишили байдужим жодного відвідувача бібліотечної локації. Вони додали чарівності до книжкової виставки «Національне вбрання – краса поза часом» та підтвердили цей вислів.

Популярність здобув і тест на знання нового українського правопису. Серед охочих пройти тест були мами й тата з дітками, хлопці й дівчата, викладачі ВЗО, вчителі шкіл, вихователі, бібліотекарі тощо. Було приємно спостерігати, як «експериментатори» виконували завдання й коментували нові правила граматики, адже більшість із них робили це відмінно. Тож, можемо зробити висновок, що херсонці – дуже грамотні, і цікавляться усім, що відбувається в нашій державі!

Зацікавлені містяни мали змогу познайомитися з літературними «смаколиками» з книжкової виставки «Живе відчуття українського слова». Ті, хто мають абонемент у Гончарівці, змогли взяти вподобану книжку додому відразу ж.

А всі бажаючі (близько 150 осіб) стати користувачем бібліотеки, тільки цього дня мали чудову нагоду зареєструватися та отримати свідоцтво, що надає право на безкоштовний річний читацький квиток.

У черговий раз Гончарівка довела, що є сучасним центром громадського життя та простором для наповненого дозвілля наших громадян та гостей міста.

За інформацією Херсонської обласної ради

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: