Херсон °C

Команда МФ ДП «АМПУ» та ОПП АММП привітала Миколаїв

Новости » Общество
0

Команда МФ ДП «АМПУ» та ОПП АММП привітала Миколаїв14 вересня Миколаїв з розмахом відсвяткував своє День народження! В цьому році йому 230 років. Цілий тиждень миколаївці та гості міста були свідками соціально-культурної святкової програми. Це і квести, й екскурсії, й спортивні змагання, поетичні мікси, художні виставки, музичні ярмарки. Звичайно, що святковий апогей відбувся у суботу. Програма урочистих заходів включала ряд традиційних, і, разом з тим, унікальних подій в цей день. Ніхто не залишиться без яскравих вражень.

Треба враховувати, що Миколаїв - місто на воді, тому команда Миколаївської філії ДП «Адміністрація морських портів України» та Об’єднаної Профспілки працівників Адміністрації Миколаївського Морського Порту, беручи участь в організації частини святкових заходів, доводять: «Миколаїв – це місто яскравих талантів та активного життя».

Команда МФ ДП «АМПУ» та ОПП АММП привітала Миколаїв

Команда МФ ДП «АМПУ» та ОПП АММП привітала Миколаїв

Миколаївська філія ДП «Адміністрація морських портів України» при підтримці ОПП АММП приймала участь у гала-параді по вулиці Соборній.

Основне завдання - формування колони та її оформлення було виконано!

Також було прийнято участь в роботі виставкового містечка по вулиці Соборній.

Команда МФ ДП «АМПУ» та ОПП АММП привітала Миколаїв

«Справжня любов та повага до міста кожного з нас - творять дива! У щоденній роботі ми прагнемо аби Миколаїв ставав кращим та заможнішим! Зі святом! Всім нам перемог!» - кажуть працівники морської справи.

Без границ

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: