Херсон °C

На Херсонщині відбудеться Фестиваль ініціатив об’єднаних громад

Новости » Общество
0

На Херсонщині відбудеться Фестиваль ініціатив об’єднаних громад21 вересня з 11:00 до 17:00 у Асканія-Новій громаді Чаплинського району відбудеться Фестиваль ініціатив об’єднаних громад Херсонської області. Про це повідомляє ХОДА.

Фестиваль збере об’єднані громади області для презентації нових ідей та обміну досвідом. Громади – партнери Програми DOBRE представлять реалізовані проекти, запроваджені ініціативи та механізми участі в рамках проекту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Фестиваль організовує ГО "Громадський центр "Нова генерація"спільно зАсканія-Нова селищна рада.

У програмі фестивалю:
- Ярмарок об’єднаних громад, де кожна з громад-партнерів програми DOBRE знайомитиме з проектами, що втілюються в громаді силами органів місцевого самоврядування, громадських організації, молоддю та ініціативними групами.
- Дискусійна панель з головами ОТГ, де голови громад розповідатимуть про головні позитивні зміни у громадах, залучення громадян до розвитку громади та ділитимуться секретами свого успіху.
- Нагородження громад, які брали участь в конкурсі «Громада участі».
- Пікнік ідей - краудфандинговий майданчик, який продемонструє сучасний формат залучення коштів на підтримку ідей/ініціатив/проектів через колективне фінансування.
- Жива бібліотека для молоді з Беррі Рідом, керівником програми DOBRE, Юрієм Гусєвим, головою Херсонської обласної державної адміністрації та Наталкою Чермошенцевою, експерткою з питань гендерної політики.
- Майстер-класи від громад - створення медіа-продуктів, навички участі у бюджетному процесі, розвиток волонтерства, гра «Світ громад»

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: