Херсон °C

Херсонці зустрічали звільнених моряків

Новости » Общество
0

Херсонці зустрічали звільнених моряківСьогодні, 19 вересня, сотні херсонців з квітами та прапорами зустрічали наших земляків, військових моряків Михайла Власюка, Віктора Беспальченка та Сергія Чулібу, які повернулися з полону. Не було меж емоціям рідних і просто небайдужих містян, коли хлопці прибули на головну площу обласного центру. Про це повідомляє пресслужба ХОДА.

Задоволених, але виснажених військових моряків не випускали із обіймів родичі та друзі.

Спеціально для зустрічі з земляками Сергій Чуліба разом з побратимами підготував листа, в якому наголосив, що найголовніше в полоні – знати, що тебе не забули.

Херсонці зустрічали звільнених моряків

Херсонці зустрічали звільнених моряків

«Дякуємо за підтримку кожному українцю, який вірив у нашу маленьку перемогу – визволення з полону. Дякуємо за листи підтримки, дитячі малюнки, що приходили до нас з різних країн світу та нашої найулюбленішої неньки-України. Хочеться, щоб ця війна скоріше закінчилася нашою перемогою. І щоб всі наші земляки повернулися додому живими і здоровими», - сказав військовослужбовець.

Разом з громадою привітав з поверненням військових моряків і голова облдержадміністрації Юрій Гусєв, який вручив їм путівки для відпочинку на Херсонщині.
Після відпустки чоловіки повернуться до військової служби, аби далі захищати нашу державу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: