Херсон °C

У Бериславі поліцейські повернутися додому пенсіонерку

Новости » Общество
0

Сьогодні вранці у місті Берислав біля лікарні увагу перехожого привернула літня жінка. Вона виглядала наляканою та розгубленою, не могла назвати про себе ніяких особистих даних і де мешкає. Небайдужий чоловік зателефонував у поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місце прибули працівники групи реагування Бериславського відділу поліції. Вони заспокоїли жінку та пообіцяли допомогти їй повернутися додому. Встановлення особи пенсіонерки ускладнювало ще й те, що з собою у неї не було телефона і документів. Жінка не нагадувала безхатька, вона була одягнена по сезону і в охайний одяг.

Поліцейські називали різні імена та вулиці міста, які б могла пригадати пенсіонерка. Вона плуталася, називала адреси, поліцейські перевіряли їх, але жінку там ніхто не знав. За цей час у чергову частину теж ніхто не телефонував і не розшукував загублену пенсіонерку. Зрештою, вона пригадала адресу та прізвище своєї родички. Разом з жінкою поліцейські поїхали за названою нею адресою і вдома була племінниця жінки. Вона пояснила, що її 82-річна тітка страждає розладами пам’яті і вранці вийшла нібито в магазин.

На щастя, з жінкою все добре і вона уже вдома. Племінниця подякувала поліцейським за допомогу та пообіцяла краще пильнувати за літньою родичкою.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: