Херсон °C

Обласна рада вітала колектив бібліотеки імені Дніпрової Чайки з професійним святом

Новости » Общество
0

Сьогодні, 30 вересня, в усьому світі відзначають день бібліотеки – скарбниці знань і мудрості. В цей же день відзначають високу місію бібліотекарів, які є хранителями, збирачами духовних скарбів, помічниками і порадниками на шляху до становлення повноцінної особистості.

З нагоди професійного свята у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбувся урочистий захід, на який завітав перший заступник голови обласної ради Василь Зеленчук. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної ради.

«Сьогодні я задумався над питанням: що найголовніше в нашому житті? І завдання номер один для кожного з нас – виховати нове покоління, за яке не буде соромно, яке буде розумним, прогресивним, яке розвиватиме та розбудовуватиме нашу країну. Як це зробити? Привити у дітей любов до книги, бо саме книга є найголовнішим фактором у вихованні повноцінної, різнобічної особистості. Тому для мене бібліотекарі нарівні з педагогами. Бажаю всього найкращого вам та вашим родинам, здоров’я, щастя, а бібліотеці – нових книг та побільше читачів», – зазначив Василь Васильович.

За сумлінну працю, професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи на Херсонщині та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек Почесною грамотою обласної ради Василь Зеленчук нагородив Ракшу Анжелу Борисівну – завідувача відділу естетичного виховання комунального закладу «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради.

Подяку голови обласної ради оголошено Ліпкіній Альоні Григорівні – завідувачу відділу естетичного виховання комунального закладу «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: