Херсон °C

Обласна рада вітала освітян з професійним святом

Новости » Общество
0

3 жовтня у ККЗ «Ювілейний» відбулася головна подія року у освітянській галузі – форум педагогічних працівників області «Флагман освіти Херсонщини». Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної ради.

Освітянську родину зі святом – День працівників освіти, яке традиційно визначається у першу неділю жовтня, вітали керівники області та міста Херсона, кращі творчі колективи Херсонщини.

Від депутатського корпусу Херсонської обласної ради педагогів Херсонщини привітала заступник голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова:

- Щиро вітаю вас із вашим професійним святом! Радію за кожного відзначеного сьогодні працівника освіти, але впевнена у тому, що всі ви заслуговуєте на відзнаки і нагороди за вашу витримку і терпіння, за важку працю і наполегливість, вміння знаходити спільну мову із учнями і батьками… Ваші заслуги можна перелічувати нескінченно! Щиро дякую вам від усієї громади Херсонщині за ваш труд, за те, що кожному випуску ви віддаєте частинку своєї душі і частинку свого серця. Бо діти отримують знання, освіту і йдуть далі… Низький уклін вам за те, що ви навчаєте і виховуєте майбутнє нації, саме дороге, що є в кожній родині – наших дітей і онуків. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я , тепла і сонечка, поваги від учнів та батьків! Нехай кожна хвилинка вашого життя несе вам радість, щастя і любов, адже ви, як ніхто, на це заслуговуєте! – наголосила Оксана Рукавішнікова.

За сумлінну працю, професіоналізм, педагогічну майстерність, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення Дня працівників освіти Почесною грамотою Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова нагородила:

Ковнір Олену Іванівну – викладача англійської мови Херсонського морського коледжу рибної промисловості;

Пирогову Юлію Валеріївну – методиста Вищого професійного училища №17 м. Генічеськ Херсонської області;

Петрову Наталю Володимирівну – вчителя англійської мови Херсонської гімназії № 3 Херсонської міської ради;

Мороз Тетяну Семенівну – вчителя біології Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів № 31 з поглибленим вивченням історії, права та іноземних мов Херсонської міської ради;

Густого Олександра Миколайовича – вчителя початкових класів Генічеської загальноосвітньої школи I-III ступенів Генічеської районної ради Херсонської області;

Павленко Любов Григорівну – вихователя дошкільного навчального закладу ясел – садка № 8 Новокаховської міської ради Херсонської області;

Меренкова Віктора Юрійовича – директора Херсонської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернат I-III ступенів Херсонської обласної ради.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: