Херсон °C

Поліція розшукала автомобіль, який причетний стрілянини в центрі міста

Новости » Общество
0

Нагадаємо, вчора, 3 жовтня, в обласному центрі по вул. Тираспільській вогнепальні поранення отримали двоє непрацюючих херсонців. В тяжкому стані вони були доставлені в лікарню ім. Лучанського. На території міста та прилеглих районів була введена поліцейська операція «Сирена».

В ході першочергових слідчо-розшукових заходів оперативники встановили марку та номер автомобіля, на якому могли пересуватися причетні до скоєння злочину особи. Орієнтування довели всім поліцейським області. Під час відпрацювання в мікрорайоні «Житлоселище» у подвір’ї багатоповерхівки працівник одного з поліцейських підрозділів Херсона побачив автомобіль і доповів про це керівництву. За вказаною адресою терміново виїхали слідчі обласного главку поліції.
За словами заступника начальника поліції Херсонщини Миколи Вербицького, на місці події поліція провела невідкладний обшук транспортного засобу. В ході огляду були виявлені та вилучені ряд речей, які дають поліції підстави припускати, що саме цей автомобіль має відношення до скоєного злочину.
Транспортний засіб вилучений в якості речового доказу. Оперативно-розшукові заходи з встановлення підозрюваних тривають.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: