Херсон °C

Міжнародна співпраця продовжується, - Олександр Співаковський

Новости » Общество
0

 

Ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський взяв участь в інавгурації академічного року 2019/2020 в гуманітарно-природничому Університеті їм. Яна Длугоша (м. Ченстохова). Про це він повідомив на власній сторінці у Фейсбук.

«Для польських університетів інавгурація (урочистий початок нового навчального року) – це особлива подія, сповнена академічних традицій та ритуалів. Запрошення до участі в інавгурації та безпосередня участь в ній є знаком особливої поваги та довіри між дружніми університетами.

Міжнародна співпраця продовжується, - Олександр Співаковський

Разом з проректором з міжнародних зв’язків та комунікаційних технологій Оксаною Лавриковою, деканом педагогічного факультету Любов’ю Петуховою, провідним фахівцем міжнародного відділу Олександром Соловейко взяли участь в інавгурації академічного року 2019/2020 в гуманітарно-природничому Університеті їм. Яна Длугоша (м. Ченстохова).

Міжнародна співпраця продовжується, - Олександр Співаковський

Привітали польських колег разом з представниками українських вишів:
-Олександр Черевко (Olexandr Cherevko)- ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького;
-Юрій Пелех (Yurii Pelekh)- проректор з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи Рівненського державного гуманітарного університету;
-Ігор Григус- директор Навчально-наукового інституту охорони здоров'я, завідувач кафедри здоров'я людини і фізичної реабілітації Національного університету водного господарства та природокористування;
- Буяк Богдан Богданович - ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.
Міжнародна співпраця продовжується!», - написав ректор.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: