Херсон °C

У Херсоні презентували чат-бот «СтопНаркотик»

Новости » Общество
0

3 жовтня у малому залі міської ради відбулось чергове засідання Координаційної ради з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. Про це повідомляє Управління молоді та спорту Хесронської міської ради.

Серед питань, розглянутих на засіданні, – звіт про роботу біологічної школи з навчання волонтерів, задіяних у профілактиці нарко- та алкозалежних, презентація чат-боту для блокування каналів наркодилерів у телеграмі, планування профілактичної роботи з учнівською молоддю у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Зокрема, було презентовано відео про реалізацію у рамках Міської програми «Молодь Херсона» на 2015/2020 проєкту біологічної школи з навчання волонтерів, задіяних у профілактиці нарко- та алкозалежних.

До презентаваного на засіданні чат-боту «СтопНаркотик» долучилось вже понад 7 тисяч користувачів. Сервіс дозволяє швидко та просто, у кілька кліків, подати скаргу на канал наркодилера для подальшого блокування його роботи. Долучитися до чат-боту у телеграмі можна за посиланням:https://t.me/stopdrugsbot.

Довідка.Координаційну раду з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів було створено відповідним розпорядженням міського голови №153 від 21 березня 2018 р. До її складу увійшли представники виконавчих органів та депутати міської ради, громадськості, поліції. Більше інформації про діяльність органу – у відповідному розділі на сайті управління молоді та спорту Херсонської міської ради:https://ums.ks.ua/koordynatsijna-rada-z-pytan-profilaktyky-narkomaniyi/

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: