Херсон °C

У Новорайській ОТГ відкрили постійно діючу поліцейську станцію

Новости » Общество
0

У жителів села Новорайськ Бериславського району відбулося подвійне свято – 171 рік з дня заснування населеного пункту та відкриття уже восьмої на Херсонщині, але першої у Бериславському районі, постійно діючої поліцейської станції. Створення та відкриття сучасного центру безпеки стало можливим завдяки спільним зусиллям громади Новорайської ОТГ та поліції. Крім того, у забезпеченні правопорядку і безпеки поліцейським допомагатимуть 12 учасників громадського формування «Народна дружина» Новорайської ОТГ. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Роботу станції проінспектував заступник начальника ГУНП в Херсонській області Олексій Манжиєвський разом із заступником начальника Управління превентивної діяльності ГУНП Віталієм Валяєвим, начальником Бериславського відділу поліції Вадимом Ковальчуком та головою Новорайської ОТГ Олександром Шокуровим.

Станція розташована у приміщенні Новорайської сільської ради, має окремий вхід і просторий робочий кабінет, в якому створені комфортні умови для спілкування дільничного офіцера поліції з дорослими та маленькими жителями шести сіл та селищ, населення яких складає понад 4700 чоловік. Для роботи поліцейського наявні комп’ютерна та оргтехніка, підключений Інтернет, у кабінеті є і дитячий куточок з іграшками, книжками, акваріумом з рибками та папужкою. Також громада подбала і про потреби людей з обмеженими можливостями – для них побудований зручний пандус.

Як зазначив на церемонії урочистого відкриття поліцейської станції заступник начальника ГУНП Олексій Манжиєвський, забезпечення правопорядку і безпеки людей завжди було і є одним з пріоритетних завдань поліції. Він подякував громаді району за довіру, співпрацю та підтримку поліції. Олексій Леонідович висловив сподівання, що працівники поліцейської станції на високому рівні забезпечать правопорядок у шести навколишніх селах, займатимуться профілактикою злочинності, якісно та швидко обслуговуватимуть громадян, більш ефективно реагуватимуть на їх звернення та у найкоротший термін прийдуть на допомогу.

Тепер жителі Новорайської ОТГ можуть отримати кваліфіковану правову допомогу на місці, почути відповіді на питання, які їх турбують і не їхати для цього у районний відділ поліції, як це було раніше. Така форма роботи сприятиме налагодженню взаємовідносин між жителями найвіддаленіших сіл і поліцейськими.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: