Херсон °C

Виявлені чисельні факти порушень в авіаційно-технічному спортивному Клубі

Новости » Общество
0

На виконання розпорядження голови Херсонської обласної ради від 3 вересня «Про проведення службового розслідування стосовно директора КЗ «Обласний авіаційно-технічний спортивний клуб» Херсонської обласної ради Рички О. В. здійснено аналіз ефективності виконання основних функцій закладу, використання майна, фінансових та трудових ресурсів клубу. Про це повідомляє пресслужба обласної ради.

За результатами аналізу, який провели фахівці управління розвитку об’єктів спільної власності тергромад області виконавчого комітету Херсонської обласної ради, у діяльності Обласного авіаційно-технічного спортивного клубу виявлені чисельні факти порушень Повітряного Кодексу, Бюджетного Кодексу та інших нормативно-правових актів.

Нагадаємо, необхідність проведення службового розслідування викликано приховуванням з боку керівника Клубу Рички О.О. інформації про інцидент, який стався 10 серпня2019року. У той день під час невдалого стрибка підліток зачепився за дроти лінії електропередачі. ЛЕП знаходилася під напругою. На щастя, хлопець не постраждав, але парашут знищено (згорів), пошкоджено лінії електропередачі.

Оскільки Клуб є позашкільним навчальним закладом, фінансується за рахунок обласного бюджету, то обласна рада тримає на контролі питання безпеки та виконання керівництвом положень Статуту КЗ. Тому було призначено службове розслідування. На час проведення службового розслідування директора відсторонено від виконання обов’язків, тимчасово виконуючим обов’язки призначено заступника директора авіаційного Клубу.

Результати аналізу ефективності виконання основних функцій, використання майна, фінансових та трудових ресурсів КЗ «Обласний авіаційно-технічний спортивний Клуб» Херсонської обласної ради передані до постійної комісії з питань управління об’єктами комунальної власності з рекомендацією розглянути питання дострокового припинення контракту з директором Клубу Ричкою О.О.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: