Херсон °C

ХДУ підписав меморандум про співпрацю з Херсонським окружним адміністративним судом

Новости » Общество
0

Вчора відбулися урочистості з нагоди професійного свята Дня юриста в Херсонському державному університеті. Також на заході був підписано меморандум про співпрацю між Херсонським державним університетом та Херсонським окружним адміністративним судом. Про це повідомив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

«На урочистостях в ХДУ з нагоди професійного свята Дня юриста було чимало поважних гостей, представників тих підприємств та організацій, в яких успішно проходять практику, а потім працевлаштовуються випускники нашого вишу. Серед гостей голова Херсонського окружного адміністративного суду Олег Бездрабко, перший заступник начальника Головтеруправління юстиції у Херсонській області Олег Предмєстніков, голова Господарського суду Херсонської області Павло Пригуза, голова ради адвокатів Херсонської області Інна Мокіна, заступник начальника управління патрульної поліції в Херсонській області Євген Лехновський. Поєднання практики та теорії капіталізує наших студентів, мотивує до навчання. В цій професії потрібні грунтовні знання, адже юрист - це завжди справедливість. Пам'ятаймо, що українці - нація, яка найбільше цінує дві речі - свободу і справедливість. Верховенство права, утвердження і забезпечення прав й свобод людини - це те, чому повинен слідувати юрист в незалежній і демократичній Україні. Важливо, що практичних навичок студенти факультету набираються в юридичній клініці, яка відкрита для всіх, кому потрібна допомога. Наш історико-юридичний факультет виховав вже багато випускників, які успішно працюють, утверджуючи основні принципи демократії.
Підписання меморандуму про співпрацю між Херсонським державним університетом та Херсонським окружним адміністративним судом - це знову крок для розвитку студентів та додаткові можливості для старту.
Вітаю всіх представників цієї професії та майбутніх юристів - студентів історико-юридичного факультету! Бажаю твердості духу, витримки, успіхів у всіх Ваших справах та кар‘єрного росту!»

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: