Херсон °C

Курсанти ОДУВС склали Присягу

Новости » Общество
0

Курсанти ОДУВС склали ПрисягуСьогодні на стройовому плацу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ курсанти першого курсу, які у майбутньому прийдуть на службу в органи Національної поліції, урочисто склали Присягу працівника поліції. Це майбутні фахівці кримінальної поліції та слідства. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Напередодні Дня захисника України молоді курсанти присягнули вірно й самовіддано служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки. Після урочистих слів Присяги, почесні гості вручили кожному першокурснику особистий жетон працівника поліції.

На заході були присутні представники обласної влади, керівництво навчального закладу, правоохоронних органів, рідні та друзі курсантів. З такою важливою подією у житті кожного першокурсника, їх привітав начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області полковник поліції Олександр Прокудін. Він зачитав вітальну телеграму від голови Національної поліції України та особисто привітав курсантів зі святом. Всі почесні гості свята бажали першокурсникам міцного здоров’я, успішного навчання, досягнення мрій та миру в Україні.

Також для присутніх гостей відбувся показовий виступ курсантів факультету – майстрів рукопашного бою. Захід завершився урочистим маршем курсантів під звуки оркестру Головного Управління Національної поліції в Херсонській області.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: