Херсон °C

Підприємства сплатили 450 мільйонів податку на прибуток

Новости » Общество
0

Протягом січня - вересня 2019 року юридичні особи Херсонщини спрямували до зведеного бюджету 450 млн. грн. податку на прибуток. Цей показник на 45,5 відс. або 141 млн. грн. перевищує надходження відповідного періоду 2018 року. Про це повідомили спеціалісти управління моніторингу ризикових операцій та доходів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Суб’єкти господарювання - платники податку на прибуток відрахували до державного бюджету 400 млн. грн., це на 125 млн. грн. більше, ніж в аналогічному періоді минулого року. У свою чергу, місцеві бюджети Херсонської області отримали 50 млн.грн. податку на прибуток. До бюджетів місцевих громад надійшло на 16 млн. грн. податку більше ніж торік.

Нагадаємо: основна ставка податку на прибуток складає 18 відсотків. Для обрахунку об’єкта оподаткування податком використовуються дані бухгалтерського обліку та фінансової звітності щодо доходів, витрат та фінансового результату до оподаткування. Фінансова звітність є додатком до податкової декларації з податку на прибуток підприємств та її невід’ємною частиною.

За повідомленням прес-служби Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: