Херсон °C

На Херсонщині відбувся унікальний турнір «Лицарі Таврійського краю»

Новости » Общество
0

14 жовтня до Дня Українського козацтва та Дня захисника України на набережній проспекту Ушакова – одному з улюблених місць відпочинку херсонців – бібліотека імені Дніпрової Чайки організувала унікальний турнір на ігровому майданчику «Лицарі Таврійського краю». Про це повідомляє пресслужба Херсонської облради.

Учасниками гри, проведеної тричі поспіль за створеною працівниками бібліотеки розробкою – цього разу не у настільному, а у вуличному форматі – стали юні гості третього фестивалю «Козацький грай» та читачі бібліотеки.

Гра адресована підліткам, саме вони й змагалися у знанні історії Херсонщини козацької доби. Але й наймолодші із задоволенням брали участь: кидали кубики, пересували фішки по ігровому полю, обирали запитання та завдання із скриньок, співали в «козацькому караоке».

Всі учасники турніру отримали пам’ятні сувеніри – значки, буклети «Кам’янська Січ», а найактивніші гравці – настільну карту-гру «Лицарі Таврійського краю». Поруч з ігровим майданчиком працювала святкова бібліотечна майстерня. Тут бібліотекарі давали майстер-клас із виготовлення «козацьких» сувенірів, а ще – можна було розмістити свої вітання на великій листівці-плакаті.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: