Херсон °C

З керівником Чорнобаївської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату продовжила контракт

Новости » Общество
0

Херсонська обласна рада під час сесії підтримала рішення про продовження терміну дії контракту з директором Чорнобаївської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Про це повідомляє Херсонська облрада.

У 2017 році з діючим керівником вказаного комунального закладуІриною Лисенкобуло укладено контракт на 2 роки. Термін його дії закінчувався 13 листопада 2019 року. Відповідно до сьогоднішнього рішення контракт буде продовжено на 6 років.

Нагадаємо, з листопада 2005 року по листопад 2017 рокуІрина Лисенкопрацювала в управлінні освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації. Спочатку обіймала посаду завідувача сектором, а в подальшому начальника відділу позашкільної освіти, виховної роботи та інтернатних закладів. Результати та здобуткиІрини Лисенкона чолі Чорнобаївської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів запевнили депутатів у необхідності продовження обраного курсу розвитку закладу.

Відзначимо, Чорнобаївська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів була заснована в 1961 році як школа-інтернат для дітей-сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. У 1976 році школу було реорганізовано в навчально-лікувальний заклад для дітей, хворих на сколіоз. На сьогоднішній день школа є навчально-виховним та лікувально-реабілітаційним закладом, що забезпечує поєднання загальної середньої освіти в обсязі державних вимог та комплексної, довгострокової реабілітації хворих дітей на сколіоз як основи для їх повноцінного розвитку та самовизначення у суспільстві.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: