Херсон °C

В Херсоні обговорили стан реалізації Плану підготовки поліцейських до звільнення тимчасово окупованих територій

Новости » Общество
0

В обласному главку поліції радник Міністра внутрішніх справ України Іван Варченко провів робочу зустріч з керівництвом поліції Херсонської області на тему деокупації тимчасово окупованих територіях на сході держави. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Присутні обговорили основні аспекти Стратегії, відновлення суверенітету України, а також підготовку особового складу структур МВС до звільнення та реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Радника Міністра внутрішніх справ України Іван Варченко націлив особовий склад Національної поліції на несення служби в складі поліцейської миротворчої місії на деокупованих територіях. Також він доручив керівникам підготовити спеціальні тренінги з психологічної та фізичної підготовки для готовності несення служби особового складу поліції Херсонщини на деокупованих територіях.

У свою чергу начальник обласного главку поліції Олександр Прокудін запевнив радника Міністра, що співробітники поліції Херсонщини постійно тренуються та готові до виконання завдань під час поліцейської миротворчої операції. Правоохоронці зроблять усе можливе для відновлення мирного життя на тимчасово окупованих територіях.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: