Херсон °C

На Херсонщині відбувся турнір пам’яті Олександра Береша

Новости » Общество
0

21-23 жовтня 2019 року у Херсоні на базі Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради відбувся Відкритий турнір з гімнастики спортивної, присвячений пам’яті Олександра Береша – Заслуженого майстра спорту України, абсолютного чемпіона Європи, Всесвітньої Універсіади, срібного та бронзового призера ХХVІІ Олімпійських ігор в Сіднеї (Австралія).

У цьому році в Херсон завітали представники дитячо-юнацьких спортивних шкіл з Києва, Одеси, Кропивницького, Дніпра, Черкас, Хмельницького, Запоріжжя, Білої Церкви та Мінська (Білорусь).

Понад 35 учасників змагалися у двох видах програм: по програмі майстрів спорту та кандидатів у майстри спорту.

5 медалей турніру завоював вихованець Херсонського вищого училища фізичної культуриЄгор Кириленко. По програмі майстра спорту України він став чемпіоном в опорному стрибку, обійшовши спортсменів з Дніпра та Хмельницького. Окрім цього, в активі Єгора срібні медалі у вільних вправах, кільцях та багатоборстві, а також бронза у вправах на поперечині. Тренер Єгора – Олександр Бабенко.

Порадували своїми результатами гімнасти, які приїхали з інших областей на навчання до нашого закладу для підвищення спортивної майстерності. Так, Ахмат Рустам у вправах на поперечині здобув золото та срібло на кільцях (перший тренер В’ячеслав Охременко, нині тренується у Олексія Короленка).

Іон Євген став бронзовим призером у вправах кінь-махи (перший тренер Микола Крисюн, особистий тренер Олексій Короленко).

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: