Херсон °C

У ХДУ буде сучасна паркова зона

Новости » Общество
0

28 жовтня у Херсонському державному університеті відбулося засідання Вченої ради. Як повідомляєпрес-центр ХДУ, одним із питань порядку денного було затвердження проєкту «Паркова зона ХДУ».

«Студентам та викладачам Херсонського державного університету повинно бути безпечно й комфортно у стінах вишу 24/7/365. І не тільки під час навчання, а й під час дозвілля. Це є одне з пріоритетних завдань стратегії розвитку Херсонського державного університету. І одним із напрямів якої є створення паркової зони університету. На жаль, в університеті немає фахівців відповідного профілю. Тому ми звернулися за допомогою до громади міста. І ось на наше прохання відгукнувся Садіяр Мамедов, який запропонував проєкт», - прокоментував ректор ХДУ Олександр Співаковський.

У свою чергу, Садіяр Мамедов запропонував членам Вченої ради переглянути відеопрезентацію. У ході якої присутні мали змогу побачити, яким буде парк Херсонського державного університету у майбутньому. «Це серйозна робота, якою я з фахівцями займався останні кілька місяців. За молоддю - майбутнє. Молоді фахівці не повинні виїжджати з міста, з країни. ХДУ - це місто в місті, ми повинні зробити його візитівкою Херсона», – прокоментував Садіяр Мамедов. Як зазначає меценат, проєкт, розробив архітектор Сергій Луцик.

Заслухавши доповіді, члени Вченої ради одноголосно прийняли рішення підтримати та реалізувати проєкт про створення паркової зони ХДУ. Тож попереду багато роботи у цьому напрямку. Та, найголовніше, що перший крок зроблено. І незабаром всі зможуть вкотре переконатися, що найкращий навчальний заклад на півдні України це Херсонский державний університет.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: