Херсон °C

Браконьєри спиляли 30 дерев на території Великолепетиського лісництва

Новости » Общество
0

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував майстер лісу Великолепетиського лісництва. Він повідомив, що при обході лісосмуги в межах Князе-Григорівської сільської ради виявив пеньки спиляних дерев різних порід. Наразі працівники лісництва встановлюють суму збитку. А поліція встановлює особи «чорних» лісорубів для притягнення їх до кримінальної відповідальності. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події слідчо-оперативна група виявила 30 пеньків від дерев гледичії, дубу та білої акації діаметром від 14 до 36 сантиметрів. Спиляних стовбурів поблизу вже не було.

Як повідомив начальник Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, за даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські вживають заходи для встановлення зловмисників, причетних до даного правопорушення. За незаконну порубку лісу їм загрожує покарання від сплати штрафу в розмірі 17 тисяч гривень аж до позбавлення волі на строк до 3 років.

Поліція Херсонщини звертається до громадян: якщо ви стали свідками порубки дерев або володієте інформацією про осіб, які займаються незаконним видобутком, перевезенням або продажем деревини, прохання повідомляти в поліцію за номером «102». Анонімність гарантується.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: