Херсон °C

Херсонські МАНівці представлятимуть Україну в Гонконзі

Новости » Общество
0

У Києві в Міжнародному виставковому центрі закінчилася одна з найбільших інноваційних подій України ‒ ІV Міжнародний форум «Innovation Market».

У рамках форуму відбулася ювілейна X Всеукраїнська науково-технічна виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України». Понад 120 учнівських робіт конкурували у семи номінаціях з різних галузей науки за перші, другі, треті місця.

Херсонську Малу академію наук представляли 6 учасників, які за попереднім відбором вибороли право брати участь у заході. І ось за результатами фінального етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських науково-дослідницьких проектів «Майбутнє України», організованого Малою академією наук України учні Херсонського фізико-технічного ліцею Олег Бєлоус та Микита Ходнєв вибороли дипломи ІІ ступеню. Учні школи №24 Володимир та Юлія Анісімови виграли дипломи І ступеня.

Окрім цього, Володимир, Юлія та Олег отримали почесне право представляти Україну на Міжнародному конкурсі Hong Kong Student Science Project Competition у 2020 році.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: